Uw visitekaartje op het internet!

Op het internet is uw website hét visitekaartje van uw bedrijf! U concurreert met bedrijven over de hele wereld. Websites dragen net zoveel bij aan het opbouwen en onderhouden van merknaam en imago als dure televisie- en advertentie-campagnes. Bovendien, een groot voordeel van dit nieuwe medium is de interactie die een potentiële klant geboden wordt, bovendien is uw bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

In verhouding tot het bereik, zijn de kosten van een eigen website bijzonder laag. Volgens de laatste statistieken heeft alleen al in Nederland, 90% van de huishoudens een internetaansluiting. U weet vast wel wat het kost om die te bereiken via de traditionele media. U betaald nu slechts éénmaal voor het ontwerp, aanmaken en opladen op internet. Uw website blijft bestaan. Het enige abonnementsgeld dat jaarlijks terugkomt is voor hosting en de domeinnaam.

Alle benodigde informatie kan worden uitgewisseld via de mail en binnen een aantal dagen al kan uw website gelanceerd worden op het Internet!

Neem rustig even een kijkje naar mijn verschillende (lopende) ontwerpen. Voor verdere informatie kunt u altijd even contact opnemen....